Privat | Företag
Kundvagnen är tom
E-post

Arc-en-ciel 6 - Digitalt elevpaket (Digital produkt) : Franska för åk 6-9

Fakta
ISBN 9789144106762
Förlag Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum 2011-08-23
Upplagenummer 1
Pris 123 kr
Moms: 25 kr

Arc-en-ciel 6 innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust.

Det här digitala elevpaketet innehåller samma komponenter som Arc-en-ciel 6 – Elevpaket fast i en heldigital form där man kan svara på uppgifterna direkt i boken.

Arc-en-ciel 6 – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. 

Med Arc-en-ciel 6 mjukstartar eleverna i årskurs 6. Arc-en-ciel 7 är avsedd för nybörjare eller för dem som mjukstartade i årskurs 6. 


LGR 11 
Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva ”olika slags texter”. Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga. 


Lärobok i digital form
Boken i digital form kan användas både på dator och iPad. Korta kommunikativa texter varvas med fem franska reportagetexter och ett utdrag ur den lättlästa romanen Jojo. Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet À savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik. 

Vid övningar av knep och knåp-karaktär med plats för att skriva och rita i boken använder eleven tangentbordet för att lösa uppgifterna och lösningen sparas. Facit nås enkelt genom att klicka på uppgiftssiffran. 


MER OM DET DIGITALA 


boken i digital form med uppläsning och textföljning


interaktiva övningar av grammatik, ordförråd, hörförståelse och uttal


inspelningar gjorda av professionella skådespelare


fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon ...