Privat | Företag
Kundvagnen är tom
E-post

Escalade 1 uppl 3 Onlinebok 12 mån

Fakta
ISBN 9789147915552
Ämnesområde Övriga språk
Nivå Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
Förlag Liber
Utgivningsdatum 2013-08-20
Upplagenummer 1
Pris 285 kr
Moms: 57 kr

- Kommunikativ med tydliga kunskapsmål
- Tematiska kapitel med spännande innehåll
- Moderna realiainslag
- Mängder med illustrationer
Escalade 1–5
Escalade / Grande Escalade är vår trotjänare i franska som har uppskattats av elever och lärare under många år. Nu finns alla fyra böckerna i en ny uppfräschad utgåva under den gemensamma titeln Escalade 1–4. Ett beprövat koncept har försetts med uppdaterat innehåll och modern form! Escalade 5 är en helt ny bok i serien.
Med bibehållet tryggt upplägg och tydlig struktur har vi moderniserat presentationen, uppdaterat texterna och tillfört en hel del nytt material. Vi har försett böckerna med nya och många fler illustrationer som fått bli en integrerad del av framställningen. Också många av uppgifterna är baserade på illustrationer – det är bilder och text i samklang. I hela serien finns rikligt med hörövningar som ger eleverna många möjligheter att lyssna till talad modern franska. Genom de kommunikativa övningarna får de träna sin egen muntliga språkfärdighet.
Escalade 1–2 är franska för nybörjare med en uppdelning i textbok och arbetsbok. Varje årskurs består av 20 korta tematiska kapitel med trevliga texter och spännande realia om Frankrike och den fransktalande världen. I övningsboken, som till stor del är självgående, finns textbundna övningar och överskådliga grammatikpresentationer med övningar.
Vad är en Onlinebok?